Heeft u een herplaatser met EPR stamboom en u kunt om  wat voor rede niet meer voor uw hondje zorgen.

Mail voor de voorwaarden.

nederlandsepomskyclub@gmail.comWe hebben op dit moment geen herplaatser.

Pomsky Odin 

Met pijn in ons hart hebben wij moeten constateren dat wij, mede door een wijziging in onze gezinssituatie, helaas genoodzaakt zijn om een nieuw thuis te zoeken voor onze lieve pomsky Odin.

 
Odin is een gecastreerde reu van bijna 2 jaar oud. Hij is een gevoelig, dominant hondje. Odin is ontzettend slim, kan heel goed mensen lezen en voelt emoties feilloos aan. Hij lijkt vaak in conflict te zijn met zichzelf, maar kan ook heel duidelijk aangeven hoe hij het wil. Mannen vindt Odin moeilijk en ook bezoek is soms lastig voor hem. Hierdoor kan hij onvoorspelbaar reageren, hetgeen zich kan uiten in uitvallen en happen, maar ook in blaffen.
Odin is graag buiten en vindt het fijn als hij zelf kan kiezen of hij binnen of buiten is. Een ruime, goed omheinde tuin geeft hem de mogelijkheid om zich terug te trekken als hij dat wil. Hij is sportief, vindt het fantastisch om met een balletje te spelen, heeft veel energie en is kerngezond, maar is zeker (nog) geen knuffelhondje. Odin wil graag 'gelaten' worden en zelf zijn momenten kiezen dat hij bij je komt. Als hij je vertrouwt en zijn energie kwijt kan, vindt hij het wel heel fijn om bij je te liggen en aangehaald te worden. Odin kent alle basiscommando’s en meer, hij leert heel snel en vindt het heel leuk om samen te werken, mits positief! Hij kan goed samenleven met andere honden en katten. Een stabiele oudere hond zou hem kunnen helpen door een voorbeeld te zijn waaraan hij zich kan optrekken. Odin is niet gemakkelijk, maar wij zijn ervan overtuigd dat hij met de juiste begeleiding een fantastische en lieve hond kan zijn. We willen het allerbeste plekje voor Odin, zodat zowel hij als zijn baas nog vele jaren plezier aan elkaar kunnen beleven. Wij zoeken daarom iemand die bereid is hem veel structuur en duidelijkheid te bieden, maar wel met zachte hand en op een positieve wijze. Ervaring met pomsky's en/of keesachtigen is een pré. Odin wordt niet geplaatst bij een gezin met kinderen jonger dan 12 jaar. Odin is in het bezit van een EPR stamboom, certificaat en EU paspoort. Hij is gechipt en volledig ingeënt. Voor meer informatie en vragen kunt ons bereiken op 06-11035561 of siannealkema@hotmail.com